Should leave pay/gratuity be paid to employees at the end of contract period or end of service? Which is beneficial for the Company?

تم إضافة السؤال من قبل Hema Sukumar , Senior Accountant , ABC Montessori
تاريخ النشر: 2014/05/27
Mohammad Junaid Khan
من قبل Mohammad Junaid Khan , Electrical Design Engineer , Gulf Consulting Group (GCG)

It should be paid at the End of the Service, but immediately without any delay