How do we get 'S' curve in Primavera P6 after loading resources?

تم إضافة السؤال من قبل Kamalrajh Alagarajah , Senior Planning Engineer , China Harbour
تاريخ النشر: 2014/06/05
AHAMED MUHAMMED KUNJU
من قبل AHAMED MUHAMMED KUNJU , Sr. Planning Engineer , Beaver Gulf Contracting LLC

click the "activity spread usage spread sheet" button on top ,

u will get on window below instead of activity details window , on right side  window , give right click and select "spread sheet fields" select and arrange the columns you need . especially cumulative planned resource, cumulative actual resource. using cum planned rsrce u can make graph, select the arranged fileds press cntrl+c and paste directly to excel sheet , then u can make graph there,.

Mohammed Abdul Hannan
من قبل Mohammed Abdul Hannan , Planning Manager , North 25 (Subsidary of Dubai Holding & Meraas)

Reports or Resource usage profile

Jehad Al Daoud PMI SP PMP PMI RMP CCP PSP
من قبل Jehad Al Daoud PMI SP PMP PMI RMP CCP PSP , Senior Manager, PMO , Cost, Procurement , Tatweer Holding

you have two ways

   using report or go resources usage profile