What's the way to get a job opportunity in Banking Operations or Customer Service, UAE, Is it best to just go there on a visit and meet the agencies?

تم إضافة السؤال من قبل Naveed Zafar , Customer Service Advisor , Islamic Bank of Britain
تاريخ النشر: 2014/06/09
naeem bari
من قبل naeem bari , DA desk Manager Operation Dept.. , Elhiblu International for General Maritime Services

you can apply online but the better way is to come and meet the agencies ..

Naveed Zafar
من قبل Naveed Zafar , Customer Service Advisor , Islamic Bank of Britain

Thanks brother Naeem.