What kind of courses helpful in Administration. . . . Computer courses, Safety courses, Accounting Courses, designing courses language Courses etc?

تم إضافة السؤال من قبل Rahmat Ullah Khan , Administrative Asst , Trojan Holding
تاريخ النشر: 2014/06/13
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

  1. General Business Administration course

  2. Basic Accounting course

  3. Computer course

Sawban Baba
من قبل Sawban Baba , CREDIT OFFICER , MAN CAPITAL MICROFINANCE LTD

Information management system

occupational health and safty

Accounting 1 & 2

Microsoft office

Communication skills