Which is the bugger meaning for Potential Talent?

A. Management Style B. Work flexibility C. Staff activities D. Non financial rewards E. Salary F. Training

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/06/14
As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

A person is contagious good and ready to prepare for the implementation of the tasks in the case of a request to do so, or preparation of the second row as an alternative to any emergency