Dividend declared after the year end is an Adjusting event or Non-adjusting event?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies
تاريخ النشر: 2014/06/20
Srinivas Kotni ACA CMA
من قبل Srinivas Kotni ACA CMA , Finance Controller , Ecolab

Dividend declared after the year end is a Non-adjusting event.

mohammed ismail
من قبل mohammed ismail , Group Accounting Manager , AMS Holding Group

non adjusting event