Start networking and exchanging professional insights

Register now or log in to join your professional community.

Follow

Hvordan importere Zimbra til Outlook PST?

user-image
Question added by Camilia thomas
Date Posted: 2023/01/31
Diego Correia Pinto
by Diego Correia Pinto , Nothing , Nothing

Bruk OSTtoPSTAPP Zimbra Converter for raskt og uten tap av data å konvertere alle størrelser på TGZ-filer fra Zimbra til PST-filformat hvis du ønsker å importere TGZ-filer til Zimbra fra PST-filer. Konvertering av TGZ-filer til PST-filformat er 100% trygt og sikkert med dette programmet. Alle versjoner av Microsoft Outlook, inkludert 2002, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 og 2019, er kompatible med den. Dette verktøyet krever ingen spesialisert ekspertise for at brukere skal kunne bruke det. Før konverteringsprosessen kan brukere se TGZ-filene de har valgt. Den sikrer de originale dataene før prosedyren starter. Konverteringsverktøyet TGZ til PST filformat er tilgjengelig for både profesjonelle og ikke-profesjonelle brukere. For å lære mer om funksjonene og funksjonene til dette programmet, bruk den gratis demoversjonen.

Thomas Robinson
by Thomas Robinson , Software Developer , Nothing

Bruk Zimbra til Outlook Converter Tool som definitivt vil hjelpe deg med å eksportere Zimbra til Outlook PST-fil. Den administrerer jevnt alt innholdet i postkassen som inkluderer e-poster, kalendere, notater, kofferter, kontakter og etc. Enkelt og forståelig GUI som kan brukes effektivt av ikke-tekniske for å implementere migreringsprosessen.Zimbra til Outlook Converter for Windows som gjør prosessen enklere og enklere for en bruker å implementere. Denne programvaren støtter alle Windows OS og MS Outlook-versjoner. Du kan laste ned prøveversjonen først, prøveversjonen konverterer noen få elementer fra hver mappe.

Besøk her:- migreringsprosessen.Zim


Bruk Zimbra til Outlook PST Converter-verktøyet til å importere Zimbra-data til Outlook PST, så vel som andre filtyper som MBOX, EML, EMLX, HTML og PDF. Zimbra kan også kobles direkte til Office 365 og Exchange Server-kontoen via dette verktøyet. Ved å bruke dette verktøyet kan du enkelt importere Zimbra-filer til Outlook PST uten å miste data.
Les mer: https://www.kdetools.com/zimbra/

More Questions Like This

Do you need help in adding the right keywords to your CV? Let our CV writing experts help you.