How many networks and nodes per network, are allowed by the Class B network?

تم إضافة السؤال من قبل Faten Almajaly
تاريخ النشر: 2014/06/23
Asim Ali
من قبل Asim Ali , SAP HCM Support Officer , Al Tilal Steel Company Limited

It's possible to have 16,384 of these networks and each class B network can handle up to 65,534 IP addresses or computers.

Roderick Cabase
من قبل Roderick Cabase , IT Technician , Saudi Aramco (Contract Isam Kabbani & Partners Co.)

16,384 networks and65,534 nodes per network