What factors are moderating performance of international staff? Do you agree below indicators?

a. Inability to adjust to foreign culture. b. Length of assignment. c. Willingness to move. d. Work-related factors. e. Psychological contract.

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/07/03
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

I strongly agree all of these.