هل من الممكن إقامة سلسلة متاجر تعمل بمجال البصريات بمبلغ بسيط& وما هى أنسب الطرق لإدارتها بأقل عدد ممكن من الموظفين؟

أصحاب رؤوس الأموال والإداريين .

تم إضافة السؤال من قبل سامح السيد محمود السيد السيد محمود , مدير تنفيذي , سيدنى للبصريات
تاريخ النشر: 2014/07/09
mina shohdy
من قبل mina shohdy , manger , jumpini baby's wear

من الممكن طبعا بس الاهم البداية وان البداية تكون صح ....ابدا بمحل واحد او ممكن تبدا بصفحة عل النت تعمل بيها عميل ....وعلشان تدير المشروع باقل عدد محتاج برامج محاسبات

Mohamed Abed Albaky
من قبل Mohamed Abed Albaky , visual merchandiser , adidas international

ضمان جودة المنتج لعمل جذب للعملاء تسويق المنتج بسعر مناسب