Which is the most secure payment method in international business?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Rahim Said Rahim , Senior Executive - Business Development , Al Ruwais Plastic Products Trading LLC
تاريخ النشر: 2013/06/22

Letters of Credit (LCs) are one of the most secure instruments available to international traders.

Rehab Zidan
من قبل Rehab Zidan , Graphic Designer & 3D Artist - Freelancer , Freelance Websites

Letter Of Credit is the most secure payment method

the letter of credit is the most secure payment method sometimes call the documentary credit the transaction occurs through two banks

SALIK RAFIQUE
من قبل SALIK RAFIQUE , GM FINANCE , SWISS PRO MANUFACTURING CO.

Letter Of Credit

imane  souli
من قبل imane souli

Une carte de crédit est une carte de paiement avec laquelle vos paiements ou vos retraits d'argent ne sont pas immédiatement débités de votre compte, mais dont le règlement s'effectue généralement un jour fixe du mois. L’émetteur de la carte de crédit, le plus souvent votre banque, vous avance donc l'argent pour une courte période. Les banques ne sont pas les seules à proposer des cartes de crédit : les grandes entreprises émettent souvent leurs propres cartes de crédit.

Kotaibah Shehab
من قبل Kotaibah Shehab , Shop Manager , Arvlon for furnitures

LC Letter of credit, which goes through the bank and can be totaly secure