LTE is abbreviation for what ?

تم إضافة السؤال من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)
تاريخ النشر: 2014/08/06
Abdulrahim abdul
من قبل Abdulrahim abdul , Business Trainee , HCL Technologies

Long Term Evolution

Salman Khan
من قبل Salman Khan , 5G/LTE/2G Optimization Engineer , Nokia

LTE stands for long term evolution.

shahed ashraf
من قبل shahed ashraf , SME/Enterprise Account Manager & Enterprise Billing Manager , BT Business(British Telecom)

LTE, stands for Long-Term Evolution, commonly marketed as 4G LTE, is a standard for communication of high-speed data for mobile phones and data terminals.

Marcel Chebbo
من قبل Marcel Chebbo , Customer Manager , nokia

I think it's Long Time Evolution

Fenil Doshi
من قبل Fenil Doshi , Senior Technical Engineer , Emirates Group,

Yes true, Long Term Evolution(LTE).