What is the standard procedure used for closing a project?

تم إضافة السؤال من قبل Salauddin Mohammad , Sr. Manager, Software Development , Aspen Technology Inc
تاريخ النشر: 2014/08/08
Irfan Khan
من قبل Irfan Khan , SR. PROGRAM MANAGER , Automotive Industry

PMI project closer

Mohammed Thiab
من قبل Mohammed Thiab , Founder / Chief Consultant , MV Consulting

You can follow standard-based closing procdures suggested by PMI/PMP/PMBOK (or other PM standards / organizations) and you can ... (and this is what I would recommend) develop an organization-accepted/approved closing procedure to be followed for all projects when closing them