ايه الكورسات ال ممكن تساعدنى ف مجال الشغل غير اللغة وicdl؟ انا عايزة اخد كورسات تخلى ال cv بتاعى يتقبل من اى شركة

تم إضافة السؤال من قبل basma hafez
تاريخ النشر: 2014/08/11
عصام ابو المكارم ابو المكارم
من قبل عصام ابو المكارم ابو المكارم , من مندوب مبيعات_ الي مندوب مبيعات- ثم مشرف مبيعات , شركات (اكوا فينا) (بست اوف فرانس لمنتجات الالبان)(التجاريةالدوليه)

عزيزتي قبل البدء في اخذ كورس معين يجب ان يكون الدافع لديك هو شغفك لتطوير ذاتك وانمائها وتنميتها بشكل يجعلك من الكوادر المميزة وليس فقط يكون غرضك من الكورس هو اضافه الي السي في الخاص بك ليلقى قبول من اصحاب الشركات

وانا اوصيكي بكورس مهم وهو التنمية البشرية والذاتيه ومهارات الاتصال

وابضا كورس ادارة الموارد البشريه

Mahmoud Farouq
من قبل Mahmoud Farouq , مساعد مدير المبيعات , شركة سانت ماري لتجارة السيراميك و الأدوات الصحية

H R موارد بشريه . حاليآ و في معظم الشركات يعتبر ال HR اهم موظفي الشركه لأنه المسئول عن كل شيئ متعلق بالمورد البشري للشركه أما بالنسبه لل icdl الاستفاده الوحيده اللي هتعود عليكي منه هي word و excel غير كده مفيش اي استفاده و لو قعدتي جنب اي حد بيفهم هتتعلمي word و excel و قبل اي حاجه انتي لازم تحددي ميولك ايه قبل البدء في اي كورس حدد انتي شايفه نفسك في اي مجال ضروري

اقترح كورس المهارات الادراية  وقد يحتوي على :-

- مباديء الإدارة المعاصرة . - مهارات كتابة التقارير الإدارية والمراسلات .   - مهارات إدارة الإجتماعات والمؤتمرات . - مهارات إدارة الملفات . - مباديء في مهارات الإتصال و العلاقات العامة وخدمة العملاء.

محمد رشدى محمد
من قبل محمد رشدى محمد , Internal auditor , Intersect For Contracting

اتفق مع اجابة الاستاذ عصام

Musab Daja
من قبل Musab Daja , مبرمج , the levanture

اول اشي احصلي على شهادة  local tofel  كحد ادنى لان الانجليزية من اهم العناصر في سوق العمل ثاني اشي باقي الكورسات تأخذ حسب مجال تخصصك ثالث اشي اذا اردت فقط لفت الشركات من خلال الكورسات فهناك كورسات الادارة التطبيقية و كورسات البينات و التعامل معها و التسويق الالكتروني و فن التسويق من اهم الكورسات المتطورة ب استمرار و تلبي طلبات الشركات و الشكر

Galaxy SIII
من قبل Galaxy SIII

خدي كورس كيف تكوني ربت بيت ناجحه

ahmed salem badr
من قبل ahmed salem badr , مسميات مختلفة , حرة

لابد ان تكونى اولاً على اصرار بتطوير الذات و طموح لا يكفيه كورسات العالم و انما تقلل منه قليلاً ليتسع و يستقبل كثيراً

اى كورس او خبرة مفيدة ف الحياة و مجالك سوياً كل ما عليكى ان تبدأى فقط ولا تتكاسلى

wael awad
من قبل wael awad , رئيس قسم , شركات عدة

تعلم اللغة الانجليزية شئ اساسي لاي عمل مطلوب

رضا محمد على
من قبل رضا محمد على , معلم خبير أحياء وجيولوجيا-مشرف تربوى - وكيل ثانوى عام- تربية خاصة لرعاية المتفوقين - ولغة الأشارات ل , وزارة التربية والتعليم

مهارت الحاسوب