Are Parallax Scrolling Websites SEO-friendly ? If not, can they be optimized in such way ?? Thanks for sharing

تم إضافة السؤال من قبل Amine Chraibi , Founder & Digital Account Director , Soluweb
تاريخ النشر: 2014/08/14
Navas Azeez
من قبل Navas Azeez , Digital Marketer , MCO Technologies

Parallax Scrolling are always implementing by the help of JavaScript. if a user is not able to view your content without enabling JS, then your hurting your SEO. It is always better to implement manual and Js based navigation. So it will helps user who are not using modern browsers.