Job Analysis analyzes the work content of job and job content of work. TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/09/02
Muhammad Najam Janjua
من قبل Muhammad Najam Janjua , Human Resource Consultant , Various Group of Companies

Yes.

Mohd Asif Ansari
من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.

True

محمد رشدى محمد
من قبل محمد رشدى محمد , Internal auditor , Intersect For Contracting

With you in answering

Mohammad Mohammad Ahmed El-Safty
من قبل Mohammad Mohammad Ahmed El-Safty , مشرف تدريب وتطوير , شركة ميداس للتجارة العامة والمقاولات

true