Why people prefer consultants job on contractors job. Is must to join contractor first then switch to consultant ?

تم إضافة السؤال من قبل nomanuddin khwaja , Project QA QC Engineer , Mirage Leisure & Development
تاريخ النشر: 2014/09/05
Jawad KHAN
من قبل Jawad KHAN , QA Manager , Tecnicas Reunidas

contracting and consulting, both require different specialties., However it again depends on one's knowledge base where one decide to go with.