Talent Management helps to prepare an effective Succession Planning in terms of Human Resources. TRUE or FALSE?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/09/12
Meshari Alsamnan
من قبل Meshari Alsamnan , Enterprise Account Manager , HP - Saudi Arabia

Very ture. successful Succession Planing builds bench strength.

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

of couse true

Mohd Asif Ansari
من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.

True