Most coo mob cause of kidney stone in adults is calcium oxalate. Which foods will you ask patient to avoid to minimize risk of stone formation?

تم إضافة السؤال من قبل muhammad fahad nazar Malik , EXECUTIVE MEDICAL CLAIM ADMINISTRATER , century insurance company limited [LAKSON GROUP OF COMPANIES]
تاريخ النشر: 2014/09/30
Jean-Pierre Defrance
من قبل Jean-Pierre Defrance , Medicine doctor , 98 r Ernest Deproge Fort de France Martinique

Dairy products and mineral water high in calcium