What is often the most difficult part of initial efforts in application development? Choose the BEST answer.

<p>A. Configuring software</p> <p>B. Planning security</p> <p>C. Determining time and resource requirements</p> <p>D. Configuring hardware</p>

تم إضافة السؤال من قبل Ayoub Tartir , PMP, GWCPgM, CISA, CISSP, CAP, CSSLP, FITSP-D, CEH, CHFI, CCNA, CCNA Security, Security+, Network+ , IT Security Expert , Information Unlimited Inc. (IUI)
تاريخ النشر: 2014/10/01
Julius Lucena
من قبل Julius Lucena , IT Consultant , Manila Hearing Aid Center Inc.

C. Determining time and resource requirements