How can I give full control of a windows system to 5 users? They want to login and access the system same time.5 user login at a time; is it possible?

تم إضافة السؤال من قبل Vineesh Ammath edavalappil , Network Administrator , GroupM Media India Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2014/10/14
Ashok Kumar Jha
من قبل Ashok Kumar Jha , Sr.Manager , SAS Automotive Toyota -Erbil Iraq as Sr.Manager

Battery, Spark plug, Carburator

Viswanadhan Punathil
من قبل Viswanadhan Punathil , Server Administrator , aforeserve.com Ltd

It is not possible in Desktop operating systems. But if you have Terminal Server, you can do this.