What is the effect of organization structure on organization performance ?

تم إضافة السؤال من قبل ali abdelaziz ali , supply chain planning manager , elsewedy tramsformers
تاريخ النشر: 2014/10/16
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

This related to Principle of "Effective Controlling".

Imran Khan
من قبل Imran Khan , senior customer executive , Saudi Snack Foods - Pepsico - India

Organizational structures can inhibit or promote performance, depending how effectively the supervisory relationships and workflow influence productivity.