The owners' equity section of a balance sheet contains two major components:

A. Common Stock and Additional Paid-in Capital B. Paid-in Capital and Retained Earnings C.Common Stock and Retained Earnings D.Net Income and Dividends

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2014/10/26
Muhammad Adeel
من قبل Muhammad Adeel , Sales And Marketing Executive , TANZEEM HEAVY EQUIPMENT RENTAL LLC

Agreed !! It is Capital & Retained Earnings.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

B.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

 B. Paid-in Capital and Retained Earnings