What is the difference between the read database server and the write database server?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/30
yassine staili
من قبل yassine staili , designer , NOunPRINT

i think you mean that if server has a roles & a permissions to rea

muhammed hashim abduelraman ali abduelraman
من قبل muhammed hashim abduelraman ali abduelraman , IT Support Engineer , Device manager

   i think u meaning the  permissions for working on database if   im right read only user can  use query command (select) only ,write and read semiller for full permissions command  or i didn't  get you!!