هل تحب تعمل داخل ام خارج بلدك لوجاءتك الفرصة؟

تم إضافة السؤال من قبل sherien amr mahmoud elessawy , Customer Care , etisalat
تاريخ النشر: 2014/10/28
YASER FAWY MOHAMAD ALSAGHEER
من قبل YASER FAWY MOHAMAD ALSAGHEER , مدير المراجعة الداخلية , مجموعة شركات أيكوباك - ايجيراب - كوباك

الأولوية للداخل

Abdalla Mohamed
من قبل Abdalla Mohamed , Service Engineer , Training at DAL Group SUTRAC

ذلك يعتمد على العرض المطروح....لكن انا افضل العمل بالخارج حتى اكتسب خبرات جديده واتعرف على ثقافات اخرى

داخل البلد ما فيش شغل لكن الناس فاهمة شغل

فى الخارج فى شغل بس الناس مش فاهمه الشغل

قوليلى اروح فين

محدش بيحب يسيب بلده بس العمل في لخارج افضل طبعا من ناحيه الخبرات والفلوس كمان

Mohammad Alaa
من قبل Mohammad Alaa , Information Tecnology , Nissan Ahmed Marey co

اجد فى السفر للخارج فرص اكبر لتحقيق طموحي

يعتمد على العرض المقدم من خلالة يتم راستة.

gamal mohammed
من قبل gamal mohammed , أخصائى خدمات سياحيه , فرسان للسياحه والسفر

اكيد لكسب خبره اكثر خارج بلدى والتعرف على اسواق جديده

حسن السلهاب
من قبل حسن السلهاب , محلل ائتمان - محاسب - مراجع , شركة عبداللطيف جميل

احب