For control inventory turnover who is the best, Customers or Suppliers?

تم إضافة السؤال من قبل AFZAN WASIM , STORE EXECUTIVE , AL ROSTAMANI TRADING COMPANY
تاريخ النشر: 2014/11/02
Rita Matta
من قبل Rita Matta , Assistant General Manager , Industrial company

inventory is related to suppliers

Adeel Tarani
من قبل Adeel Tarani , Head of Operations , Al Ameer Poultry Traders

both suppliers and customers have to be the best in inventory turn over in order to sell and replace stocks.