What are the main elements to include in the Environmental Policy as per ISO 14001 Standard?

تم إضافة السؤال من قبل Mendricah Nemanashi , Environmental Officer , Eskom Soc Holdings(Kusile Power Station Project)
تاريخ النشر: 2014/11/04
Hasan Altahtamoni
من قبل Hasan Altahtamoni , Infrastructure and Information Security/Risk Manager , aveeva

The key elements of the standard in environmental policy are

Planing

Operation

Implementation

Procedures

Auditing and corrective actions