Do you agree, today’s customer behavior is less linear than in the past?

تم إضافة السؤال من قبل padmakumar pathiyil , Marketing Consultant , Management Consultancy
تاريخ النشر: 2014/11/06
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Absolutely yes. It's much more sophisticated to be linear a world like a small village.