Cheques deposited in bank may not be available for immediate use due to?

<p><strong>(a) Payment Float </strong></p> <p><strong>(b)Receipt Float</strong></p> <p><strong>(c) Net Float, </strong></p> <p><strong>(d)Playing the Float.</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/11/25
Altaf Bhoon ACA
من قبل Altaf Bhoon ACA , Assistant Finance Manager , Atlantic Maritime Group FZE

B

Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

Cheque under transit/clearing is a receipt float.

Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

b

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer is b

Mohamed Badawi
من قبل Mohamed Badawi , Senior Financial Analyst , The Commercial Real Estate Co.

B

Ali Zia
من قبل Ali Zia , Group Chief Financial Officer , Cresset Strategic Partners Pvt Limited

B

Muhannad  Jarrar
من قبل Muhannad Jarrar , Purchasing Manager , Emirates Calcium Carbonate Factory

B