What I should I do?

<p>The following message appears when I try to open a word document: Word failed reading from this file. Please restore the network connection or replace floppy disk and retry. What I should I do?</p>

تم إضافة السؤال من قبل Faten Almajaly
تاريخ النشر: 2014/12/08
Humayun khan
من قبل Humayun khan , Manager (I.T & Administration ) , Nariman Construction Co

powered on the network computer on which this file is stored. if already powered on, then establish network connection.