كم هي عدد العلميات التي يجريها الحاسب في الثانية الواحدة؟

معايش سؤال بسيط جدا اول ما طار عباس بن فرنس مسافة اودت بحياته وبعدين طارت البشر

تم إضافة السؤال من قبل أنور al hammadi , حارس + مدرس في مدارس + مدرس في معاهد , تكنوهاوس + مدارس +معاهد عديدة
تاريخ النشر: 2013/07/04
Ahmed Hamdy
من قبل Ahmed Hamdy , Senior Cloud / Infra Solution Architect , Wipro Limited

على حسب سرعة البروسيسور يعنى لو سرعتة مثلا3 جيجا هرتز يبقى يقدر يعمل3 ملايين عمليه فى الثانية ولو هو مثلا4 كور يبقى كل كور3 ملايين عمليه يبقى المجموع12 مليون عمليه فى الثانية الواحدة

mourad elgabakhangy
من قبل mourad elgabakhangy , Sr.graphic designer , The AgencyFor Events & Entertainment L.L.C

ملايين العمليات في جزء من الثانية

sultan alosaimi
من قبل sultan alosaimi , مساعد مدير ألإداره , وزارة الداخليه ألأمن العام

لا تحصى

Adel Jamil Omar Ibrahim
من قبل Adel Jamil Omar Ibrahim , ICT, Computer Science Teacher , Tazkeya International Academy

حسب قوة معالج وذاكرة الجهاز والكاش الداخلي للمعالج فهناك اجهزة حواسب عملاقة تعمل مليارات العمليات وهناك حواسب اقل حسب استخدام الجهاز وفي اي مجال يستخدم هذا الحاسب .