How KPI can be applied in Performance Management System?

تم إضافة السؤال من قبل AHMED IMRUL KAYES , Senior Consultant , HR Bangladesh Ltd.
تاريخ النشر: 2014/12/28
Mahmoud Mohammad Sheyab
من قبل Mahmoud Mohammad Sheyab , اخصائي نفسي behavior psychologist , مركز الشفلح للاطفال ذوي الاحتياجات الخاصه

depends on a  what is important to the organization, then when determined, various techniques can be applied to enhance performance, most of these techniques  relies on (differential reinforcement of performance)