How can we work with difficult people?

تم إضافة السؤال من قبل Usman Cheruvalappil , General Manager , Arco Holding/MCCL
تاريخ النشر: 2015/02/01
Noman Wahab
من قبل Noman Wahab , Site Engineer , Ecogreen Landscaping LLC

I will use the assertive behaviour.actively listen to them attentively and be remain calm and collective.

Kathy Mustafa
من قبل Kathy Mustafa , Personal Assistant to CEO- Managing Sales and Marketing Departments , Saudi Kinda Real Estate

Proper training. When subordinates are all on the same page there is nothing difficult.