What are the core drivers of economy of middle eastern countries.

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Feroz Al Azad , Head of ORM, And Head of ICC (Internal Control & Compliance , Brac Bank Limited
تاريخ النشر: 2013/07/28
Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

Oil rich nations, with diversified into global tourism, sports, low/no taxes, highly cash based (rich) and safety are the core drivers of middle eastern countries economy.

Waqayan Al Waqayan
من قبل Waqayan Al Waqayan , Secretary of Sharia Supervisory Board (SSB) , Ahli United Bank (AUB)

Political stability and relevant legislation.