Avoidable cause of labour turnover includes the following except:

تم إضافة السؤال من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential
تاريخ النشر: 2015/03/20
Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

correct answer is B

thank you

Waqayan Al Waqayan
من قبل Waqayan Al Waqayan , Secretary of Sharia Supervisory Board (SSB) , Ahli United Bank (AUB)

b) marriage

is the answer.

Manoj Agarwal
من قبل Manoj Agarwal , Head of Internal Audit , Metro Brand Limited

B. Marriage. Its outside the working conditions.

Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed
من قبل Abd ElRahman Mohammed Idris Mohammed , Internal Audit Manager , Kenana Sugar Company Limited

(B) Marriage.

>>>>>>>>>>>>>>>>

Ezzidin Ibrahim
من قبل Ezzidin Ibrahim , Financial Controller , Karim Food Industries

b) marriage, this will not affect negatively the turnover of employees.

Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

b) marriage <<<<<<<<<<<<<<<<

Almutaz Bakry Sidahmed
من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate

I woud l would say the answer is (b) ===============

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

b) marriage

and social life suppose to be outside the work formula.

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(B) Marriage

Marriage is an unavoidable cause.

Khurram Shaukat Memon
من قبل Khurram Shaukat Memon , Academic Research Writer , Freelance Academic Research Writer

Correct answer is option (b).