Michael Cohn is a "member" (a type of owner) of a marine supply business. Michael's business is ?

a sole proprietorship.

a corporation.

a limited liability company.

a general partnership.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/03/21
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>  a limited liability company.

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Agree with Mr. Emad<<<<<<<<<<<<

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LLC

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

agree with all .........................................................................

Akbar Ali  Gauri
من قبل Akbar Ali Gauri , Professor , Apollo college of Veterinary Medicine, Jaipur, Rajasthan,INDIA

Responsible meaning  in otherways