With respect to business interruptions, what is the most crucial element of business recovery?

A. Information systems backup.

B. Alternative communication systems and site facilities.

C. Business impact assessments and resumption plans.

D. Disaster recovery plan.

تم إضافة السؤال من قبل MUHAMMED HARIS MI , Senior Audit Staff , Saud Bahwan Group LLC.
تاريخ النشر: 2015/04/11
Waqayan Al Waqayan
من قبل Waqayan Al Waqayan , Secretary of Sharia Supervisory Board (SSB) , Ahli United Bank (AUB)

D. Disaster recovery plan.

is the answer.

kamran Khan
من قبل kamran Khan , Accountant General , Shaukat Group of companies

D. Disaster recovery plan.

MUHAMMED HARIS MI
من قبل MUHAMMED HARIS MI , Senior Audit Staff , Saud Bahwan Group LLC.

Ans. Option D ,Disaster recovery plan

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

D. Disaster recovery plan

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

D. Disaster recovery plan.

That's a very serious issue.

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Answer option D) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Almutaz Bakry Sidahmed
من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate

Disaster recovery planning is the most cruicial element of business recovery

tehseen ashraf
من قبل tehseen ashraf , accountant. , zarai taraqiati bank limited

Answer is D correct answer

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^D. Disaster recovery plan.^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Robert Basarokudya
من قبل Robert Basarokudya , Senior Internal Auditor , City of Harare

A. Information systems backup

Mark Angelo Damuag
من قبل Mark Angelo Damuag , Financial Analyst , Evacare Management Consultancy Inc

It is letter A. Information systems backup.