Which level of management is not involved in quality based management?

 a. upper management.

 b. middle management.

 c. first line management.

 d. none (all are involved).

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/04/21
Piotr Konopka
من قبل Piotr Konopka , Specialist Helpdesk / Support Techn. Services / Chief Specialist. Multimedia Support Techn. Services , Telecomunication Poland - Orange Poland

Which level of management is not involved in quality based management?

 d. none (all are involved).

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

 d. none >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (all are involved).

AHMED IMRUL KAYES
من قبل AHMED IMRUL KAYES , Senior Consultant , HR Bangladesh Ltd.

D All are involved. But quality comes to highlight in middle management frequently .

Ahmed Hassan Ahmed Mohamed
من قبل Ahmed Hassan Ahmed Mohamed , Logistics Executive , مؤسسة ثابت سفر عبدالله الشهراني

d>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Agree with experts answer <<<<<<<<<<<<<<<

Zia Ul Hassan
من قبل Zia Ul Hassan , Senior Administrator , BEFARe

Option D is right answer...

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>  d. none (all are involved).  >>>>>>>>>>>>>

Dhawal Thakkar
من قبل Dhawal Thakkar , Senior Engineer Projects , TDK Corporation

It has to be d , All needs to be involved.

not always but in many case the upper management need to define the target , lay down system

first line needs to follow and middle line to monitor and control .

Almutaz Bakry Sidahmed
من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate

Answer (d) all levels are involved.