ALL THESE FUNCTIONS USE TO ROUND NUMDERS IN EXCEL WHAT'S THE DIFFERENCE AND SPECIAL FOR EACHONE ?

*- ROUND

*-ROUNDUP

*- ROUNDDOWN

*- MROUND

*- CEILING

*- FLOOR

تم إضافة السؤال من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials
تاريخ النشر: 2015/04/23
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

*- ROUND:

Used to round values to the number of digits can be determined " UP OR DOWN "

*-ROUNDUP

Used to round values to the nearest higher number of digits

*- ROUND DOWN

Used to round number to the nearest lower number of digits

*- MROUND

Used to round values to the nearest multiple of Specific number ." UP OR DOWN "

*- CEILING

Used to round up values to nearest multiple of Specific number .

*- FLOOR

Used to round down  values to nearest multiple of Specific number.