Compilation engagement the Professional Accountant must be . which is incorrect : a) Objective b) Independent in appearance c) integrity

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/05/22
imran Noor -
من قبل imran Noor - , Audit Officer , Auditor General of Pakistan

The correct option is >>>>>>>>> (B) Independence in appearance

mohamed Hakim CMA CPA Candidate
من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia

answer B

b) Independent in appearance

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

agree with answers ><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

b) .........>Independent in appearance

Imtiaz Ahmad
من قبل Imtiaz Ahmad , SR. WAREHOUSE SUPERVISOR , Basateen Foods Saudi Arabia Ltd

an objective measure of compliance