When all modules are implemented at all locations at the same time, it is called:

• Phased Approach

• Wave Approach

• Big Bang Approach

• Parallel Approach

تم إضافة السؤال من قبل Shazia Anees , Assistant Manager Finance , Arham Trading Company
تاريخ النشر: 2015/06/04
Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Big Bang Approach is the right answer.

Zehab Osman
من قبل Zehab Osman , Accountant , Aldar Consultancy Co.

big bang-------------------------

Disha Acharya
من قبل Disha Acharya , Finance Manager , OWS CAPITAL & EVENTS MANAGEMENT LLC

The correct answer is Big Bang Approach

Abdul Majid Khatri
من قبل Abdul Majid Khatri , A Qualified Chartered Accountant , Honeycomb Logistics Pvt. Ltd.

Big Bang Approach.............................!!!!!!!!!!!