When your team encounters a problem, such as irritation with another co-worker, how do you reach a good resolution?

تم إضافة السؤال من قبل Sashikanta Mohapatra , Manager - Business Development/Sales Process Deployment , Vodafone Spacetel Limited
تاريخ النشر: 2015/06/06
Georges Aref Chaoul
من قبل Georges Aref Chaoul , Business Unit Director - Consumer Services , Kaizen Asset Management Services

Let them communicate, provide solutions and break the ice.  THank You.