Logistical,material expert want to know whether i would find employment in terms of warehousing while performing an integral part in logistical post

your answer will help in identifying jobs that i can be comfortable in the application.And please help me find this jobs.thank you

تم إضافة السؤال من قبل JACKSON MWANGI , WAREHOUSEMAN/TOOL ROOM ATTENDANT , DYNCORP INTERNATIONAL LLC
تاريخ النشر: 2015/06/09
Aman Khan Aman Khan
من قبل Aman Khan Aman Khan , Supervisor , Pakistan Air Force and Fauji Foundation

According to my CV in any field please.