Conflict that occurs when team members perceive that the conflict is in the task or problem rather than each other is called:

A)    destructive conflict.        B)    coordination conflict.        C)    constructive conflict.        D)    process conflict.

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/06/13
Theognosia Sia Savvidis
من قبل Theognosia Sia Savvidis , Floor manager , Christos Furs

A) destructive conflict .................

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

 C)  >>>>>>>>>>>>>>  constructive conflict.

mahmoud elsaid abdelazez m e a
من قبل mahmoud elsaid abdelazez m e a , مندوب ومشرف ادارى , شركة مونجينى للاغذية والخدمات

THE ANSWER IS constructive conflict.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

C)    constructive conflict.      ^^^^^^^^^^

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

I think c...............is ..........right answer

Amit Hela
من قبل Amit Hela , Assistant General Manager Project Planning & Scheduling , Primetals Technologies India Private Limited joint venture of Mitsubishi Heavy Industries and partne

It is  a co-ordinbation conflict

Irina Ter-Grikurova
من قبل Irina Ter-Grikurova , Business Development Manager , Geostar LTD Georgia

My opinion it is Constructive conflict

Nicolae Carastan
من قبل Nicolae Carastan , Front Office Front Desk Agent , Hotel Spadai

Yes, is a constructive conflict.

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

c >>>>>>>><<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<

Peter  Michael Ibrahem Michael
من قبل Peter Michael Ibrahem Michael , Accounting Manager , Egyled

the answer is > C) constructive conflict.