What are the recommended courses for Shift Operations Engineers to attend in order to increase their abilities ?

Specially operation engineers with years of experience in manufacturing / production between1 -5 years.

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Gharib , Shift Operations Manager , ARMA Group (HSA Group)
تاريخ النشر: 2015/08/09
murshed abquwaider
من قبل murshed abquwaider , صف واخراج الكتب والمجلات وادخال البيانات والتصميم , مجمع اللغة العربية الأردني

training in computer skills