What are the facilities provided if selected?

تم إضافة السؤال من قبل Sukesh A Gowalkar , General Manager , Retra Life Sciences
تاريخ النشر: 2015/08/18
Abdallah samy
من قبل Abdallah samy , HSE Manager , Mitsubishi Electric for elevators and escalators

Heath care facilities such as purified drinking water, lockers, changing rooms, separate WCs, location for rest and eating, good ventilation, atc......

Medical facilities such as medical insurance, periodical medical checkup, atc...