How does virtual memory free up RAM?

a) It looks for data in RAM that hasn

b) It converts other kinds of memory into RAM temporarily on an as-needed basis

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/06
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>> a) It looks for data in RAM that hasn

mohammad hamzah mahmood nooruddin
من قبل mohammad hamzah mahmood nooruddin , Service Excellence Engineer , DIYAR UNITED COMPANY

a) It looks for data in RAM

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

It look data in Ram option A .........

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

Agree with the experts. Thanks.

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

Option (A) Looks for data .........