The car company developed a concept statement, "An inexpensive subcompact?

¨green' car appealing to environmentally conscious people who want practical transportation and low pollution." This concept statement would be used

a) to develop concepts

b) for concept testing

c) to prepare for idea screening

d) to help generate new ideas

e) to brainstorm on new products

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/12
Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

b) for concept testing ..............................................

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

 b) for concept testing

Hani Sharkas
من قبل Hani Sharkas , Lead Mechanical Engineer , Department of Technical Services

The answer isb...................

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Option " B "                          .

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

Agreee with alllllllllllllllp

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>   b) for concept testing

Entisar Al Faisal
من قبل Entisar Al Faisal , project construction engineer , City of Dearborn

Answer a) To develop concepts

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

b) for concept testing >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>