لماذا لم يتم حتى الان احلال الاسلوب العملى محل الاسلوب الاكاديمى فى الجامعات المصريه وخاصه فى كليات التجاره على مستوى الجمهوريه؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed fangary mosa diab , محاسب تحت التمرين , مكتب المستشارون الماليون
تاريخ النشر: 2015/09/28
Hassan Ali
من قبل Hassan Ali

طبعاً مش ممكن الكلام ده يتحقق وبالتحديد في مجال المحاسبه. لانه مجال ضخم ومتغير واضافه الي ذلك السوق المصريه مافيهاش مكان للعمالة اللي حاصلة علي شهادات. يعني تقريبا نقدر نقول عدم وجود امكانيات.

karim elamiy
من قبل karim elamiy , General Accountant , الموسى القابضه

اسلوب عملي في التجاره ازاي ... تقصد ايه يعني ... ممكن امثال عشان نعرف نرد