That reflets a slump for you ? - - poor distribution Policy - products very competition, - poor inventory management, - high cost price.

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2015/10/07
Rajiv Kumar
من قبل Rajiv Kumar , State head , Ascent health care

Yes my customer is regular touch with me iam giving after sales services

Maqsood Syed
من قبل Maqsood Syed , Senior Sales Administration Supervisor , Arabian Auto Agency

Yes, i do agree but inventory movement connected to liquidate the stock movement but poor inventory might effect the company sale and profit.